Om oss

Med över 15 års erfarenhet av att skapa allt från stora, nationella- och internationella events till mässor, lanseringar och- galor skapar och genomför just det eventet du behöver få att dina mål. Vi hjälper dig med projektledning, koncept, produktion samt kommunikation innan, under och- efter eventet. I Spanien eller där Du själv väljer.

Content & Communication

Varje event är en investering med ett genomtänkt innehåll, kreativitet, engagemang och entusiasm. Vad som genomsyrar vår idé är att vi bryr oss om de små detaljerna som påverkar helhetsintrycket. Alltifrån dekor, ljud & ljus, produktion, content, underhållning och- catering.

Vi skapar helt enkelt en skräddarsydd plattform för just Era specifika behov.

Brand Experience

Idag har det blivit allt viktigare att påvisa effekten av en investering i personal- och/eller i varumärket. Därför paketerar vi en helhetslösning där Swespania Event hjälper till med att ta fram koncept, tema, värdeord och den ”röda tråden” samt utvärderar tillsammans med kund hur det faller ut. För oss är det lika spännande att skapa dramaturgi, storytelling och koncept, som att omvandla strategier till upplevelser – allt för att stärka ert varumärke.

Hur vill Ni jobba, vad vill Ni berätta?

Employer Branding

Att värna om sina anställda har blivit allt viktigare i vår snabbrörliga värld, att motivera, bygga lojalitet och belöna sina medarbetare. Här hjälper vi till med kreativa förslag och upplägg för att stärka gemenskapen, företagskulturen och- lojaliteten till företaget. Vi anordnar allt från jubileér, säljtävlingar, kick-off, konferenser, julfester och- oslagbara guidade turer i Andalusien. Fråga oss så berättar vi mer!

B2C

Tillsammans har vi över 15 års erfarenhet där vi skapar event som inspirerar, engagerar, berör och- underhåller. Med eventstrategi, planering och implementering får vi ditt varumärke och dina produkter att vara huvudrollen i upplevelser värda att minnas.

B2B

Konferenser, nätverksaktiviteter, seminarier etc kan alla sammanfattas som B2B-event. Swespania Events har under åren samlat på sig betydande erfarenhet av att bygga relationer med sådana specifika branschevent. Vi planerar, designar innehåll, skapar och genomför upplevelser som maximerar effekten av denna viktiga marknadskanal för just ditt varumärke.

Expo

Swespania Events har full kapacitet för att arrangera hela mässor med fler aktörer. Vi planerar, hittar ”location”, designar mässupplevelsen och sköter all logistik. För dig som ska synas på en befintlig mässa planerar, formger, producerar och installerar montrar i enlighet med ditt varumärke – med passion för detaljer möter vi just dina behov.

Installationer & Showrooms

Gällande specifika aktiviteter för ditt varumärke skapar Swespania Events unika installationer och showrooms. Ibland är ändamålet ett möte med varumärket, ibland ska produkter visas för en målgrupp på ett inspirerande och tydligt sätt. Vi planerar, kontextualiserar, bygger och- genomför aktiviteten i samråd med dig, med dina förutsättningar, för att nå dina mål som vi gärna överträffar.

* Vi jobbar även med grafiskt material, film & foto, sociala medier och- virala nedslag där vi dokumenterar och sammanställer allting efter genomfört event. Vi är även behjälpliga med press, PR och annan marknadsföring inför Ert specifika event.